Majitel a provozovatel restaurace Signature. Svoji kariéru v oblasti gastronomie započal vystudováním Hotelové školy Vincenze Priessnitze. Ačkoliv pochází z Moravy, před 14 lety ho cesty skrze gastronomii přivedly do Prahy, kde sedm let působil v restauraci Soho+, jež patří ke špičce kulinářského odvětví. Následně působil na pozici generálního managera v restauraci Zdeněk’s Oyster bar, která se také řadí mezi nejlepší v Praze.
Jeho velkou láskou jsou vína a vinná kultura obecně (obzvláště vína Champagne), což ho dovedlo k roli ambasadora pro dům de Venoge. Na práci se mu mimo jiné líbí fakt, že často přichází do kontaktu se zajímavými lidmi. Miluje tradiční italskou kuchyni a také asijské pokrmy, zejména thajské nebo různé Fusion kombinace. Jeho oblíbené motto zní: Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál.
WWW: | https://www.restaurantsignature.cz/cz/ |
---|
Článek | Téma | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Není nic horšího než hladový číšník, který má prezentovat jídlo | Restaurace a pohostinství | 2. 1. 2018 | 4 |
V odhadu, kdo budou zákazníci naší restaurace, jsme se totálně sekli. Naštěstí | Restaurace a pohostinství | 12. 12. 2017 | 12 |