Věnuje se poradenství pro hotely a gastroprovozy. Působí hlavně jako krizový manažer, ale pomáhá i se zakládáním restaurací, kdy podnikatelům poskytuje komplexní služby od vybavení až po legislativu.
V případě, že má majitel podezření ohledně hospodaření, dělá audit, a to včetně kompletního rozboru nákupů, jejich optimalizace a optimalizace pracovních procesů. Dále nabízí marketingové poradenství pro hotely a gastroprovozy, zvolení strategie a její realizace včetně vyhodnocování. V oblasti hotelů a restaurací se pohybuje 22 let, pracoval v několika čtyřhvězdičkových hotelech a stojí za vznikem tří hotelů.
Článek | Téma | Datum vydání | Počet názorů |
---|---|---|---|
Zákazu kouření se nevyhnete, nepomohou ani spolky typu Libertas | Restaurace a pohostinství | 5. 9. 2017 | 48 |
Založím klub či spolek a vyhnu se tím zákazu kouření? Jde o naprostý nesmysl | Restaurace a pohostinství | 15. 8. 2017 | 26 |