Názory k článku Čerstvé vs. zmrazený polotovar. Co přinesla vyhláška o označování pečiva?

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 1. 8. 2013 14:29

    Analytik (neregistrovaný)

    Dobrý den,

    musím vám "zatleskat". Na základě hodnocení dodavatele mraženého pečiva (určitě neřekne, že čerstvé se lépe prodává) a prodejců (na mraženém mají vyšší profit + méně starostí) jste dospěli k závěru o tom, jaký měla vyhláška dopad na spotřebu...

  • 2. 8. 2013 1:03

    P2010 (neregistrovaný)

    Souhlasim, usmevna je jedna znama francouzska "pekarna" co v Praze prodava predrazene pecivo z rozmrazeneho polotovaru. Usmevne je na tom predevsim to, ze je to na cedulce napsano opravdu milimetrovym pismem. Proc se za to stydi, ze cena takovemu vyrobku neodpovida ? To nejsou zdaleka jedini :-)

    Stejne tak je zavadejici nazev "Restaurace" pro zahuleny pajzl.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).