Názor k článku „Chybí personál, objednávejte si u baru.“ V pohostinství teď nic neobvyklého od Johnek - Tak tohle jde celkem dobre poresit aspon u...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 6. 2018 0:49

    Johnek (neregistrovaný)

    Tak tohle jde celkem dobre poresit aspon u pivnic pouzivitm samovycepu. A i obecne zabira objednavani/noseni piva i v klasickych hospodach alespon 50% casu personalu, kdyz jsou na platze (nepocitam mimo nej, napr. kdyz hodinu delaj kasu, apod.).

    Je tam samozrejme prvotni investice, ale ta ani nemusi byt prilis technologicky sofistikovana - staci nekde stipnout par prutokomeru sousedum ze stoupacek a polozit vedle singl pipy pro stul trebas abakus. :-)) Ale chce to pak nejake misto na tank.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).