Ono by totiz stacilo nebyt hulvatem. V prostredi kde je stale (skutecne) nekurackych restauraci minimum cloveku dojde, ze kdyz se jde nekdo najist (to plati predevsim u obedu) tak asi nestoji o to smrdet jak popelnik. Kdyz uz se tam tedy nachazeji kuraci kteri si "musi" zapalit, at pouzivaji aspon elektronicke cigarety ktere ostatnim nesmrdi.
Me je uplne jedno jestli jsou jeste vice skodlive nez klasicke cigarety, to je jejich vec, ale nemusi tim smradem ktereho se da zbavit jen tak, ze se clovek vypere od hlavy az k pate obtezovat ostatni. Totiz jidlo ma i chut a vuni.
Na druhe strane nechapu proc by bar/herna/nalevna/pajzl kde se nepripravuji tepla jidla mel byt direktivne nekuracky. Naopak, to je presne to misto kde se maji rochnit ve smradu.
Jina vec jsou napriklad koncerty. Jiste, nemusim tam chodit, ale bez smradu je to opravdu lepsi. To ma nastesti snadne reseni, jezdit na ne jen do zahranici. V Nemecku uz je to mnoho let bez smradu (ne jen sal, ale vsechny prostory klubu vcetne baru), casto i levnejsi nez tady, a presto je tam plno.