Hlavní navigace

Názor k článku Další průšvih u zajišťovacích příkazů. Položily konkurenta Babišova Agrofertu? od Bohuš - No bohužel nevíme kde je pravda.Zda je to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 10. 2017 5:37

    Bohuš (neregistrovaný)

    No bohužel nevíme kde je pravda.Zda je to konkurence nebo opravdu zlodějna.Obojí je lumpárna,která by měla být trestána.Úřed­ník,který toto špatně posoudil by měl být okamžitě propuštěn a nahradit škodu do poslední koruny,pak by si toto rozmyslel jen tak někoho likvidovat.O arogantnosti úředníků víme každý své,oni si často neuvědomují,že si je platíme ze svých daní,aby jsem své zákonné věci měli v pořádku a oni nám k tomu sloužili.Oni jsou na úřadech za naše daně a pro nás.Né občan pro ně.Stačí se jít podívat do Německa jak tam úředník ochotně pomáhá občanovi.Mylná představa já jsem úředník kdo je víc je na přesdržku.Kdo nemá zájem pomáhat lidem na úřadech s potřebami,které člověk má jednou za čas a nezná postup,ten ať neleze na úřad.Nikdo není na jeho kyselý ksicht zvědavý.
    Další věc je odpočet DPH a chytrystka některých firem.Dalo by se to pořešit nevracet DPH a je po podvodech.Další by byla registrace ,ale fungující ,kdy by podvodník s DPH UŽ NIKDY NEMOHL PODNIKAT.A pokud to s dnešní IT technikou politici nejsou schopni dokázat pak jsou lemplové a ven s nimi.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).