No, tak zrovan u té Coly jsme v "západní" sféře, na rozdíl od Slovenska, takže tam je to ještě slazeno cukrem.
Právě na rozdíl od USA, kde do všeho možného i nemožného perou kukuřičný sirup.
A vysvětli nám, co je špatného na vepřovém, je-li konzumováno v přiměřeném množství a úpravě, a na zelí? Nebo na knedlíkách - vírazně lepší, nežli třeba sladká houska z hamburgrárny. Tím se ohání kdejaký blb, prý "knedlovepřozeloomg". Aniž by se obtěžovali zamyslet a zastydět, co to plácáš za nesmysly.
Stějně tak se styď za výkřiky "mají nacpané vozíky, protože jsou levné". Přemýšlej: oni to kupují, aby toho polovinu vyhodili? Pokud ty polovinu vyhazuješ, tak to vypovídá o tobě, ne o ostatních. Je to levné? Statistika říká něco jiného. Proč tedy? Nesouvisí to s mizernou dostupnosti nákupu základních potravin v docházkové vzdálenosti? Nesouvisí to s pernamentně předraženým zbožím, v nárazech s cenou na německé úrovni, nutící zákazníky nakupovat ne podle potřeby, ale do zásoby?