Vlákno názorů k článku Je to vůbec maso? Polský výrobce dodává do obchodů výrobky, které značně falšuje od dannero - opět jen šaškárna, nevím proč je Česko stále...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 5. 2018 15:37

    dannero (neregistrovaný)

    opět jen šaškárna, nevím proč je Česko stále jen za trouby co si nechají všechno líbit, proč se tak mažeme se zloději a podvodníky a stále jim jen ustupujeme. Ještě ten den bych nechal zavřít celý obchodní řetězec Lidl v česku, který tento produkt prodává dokud se věc neprošetří a firmu Pikok nemilosrdně vykopnout z českého trhu, navždy. Ono by jim brzy sklaplo.Nebo si snad někdo myslí, že oni s námi mají nějaký soucit, nebo že se to stalo omylem? Podvádí a kradou proto že jim to český trh dovoluje a ví dobře že když to nevyjde u jednoho produktu, vyjde to u jiného a než se na to přijde, můžou z nás dělat celé měsíce nebo roky roky dál blbce.Takových firem jako Pikok tu jsou tu od revoluce stovky možná tisíce a jen proto že naši politici jsou ustrašení šašci a troubové co si neumí s ničím poradit, a nebo to dělají schválně za nějakou tu provizi do vlastního prasátka.

  • 12. 5. 2018 8:32

    brk (neregistrovaný)

    Otázka je, jaká je míra zavinění na obou stranách.

    Může to být tak, že prostě zlý polský výrobce si chtěl namastit kapsu a tak to krapet ošulil. Řetězce k tomu pak přišly jak slepý k houslím.

    Nebo třeba taky z úst nákupčího za řetězec zaznělo: "Mi je jedno, jak to uděláte. Třeba do toho nase..., ale na pultech v akci to musí stát XY Kč." No pak další nákupčí řekl, že pokud jim nedodají totéž ze stejnou cenu jak konkurenci, tak s nimi končí.

    Větu znějící jako v těch uvozovkách jsem někde viděl/zaslechl od člověka, který se pohybuje právě na rozhraní řetězec/dodavatel.

  • 14. 5. 2018 15:47

    pi cock (neregistrovaný)

    Pikok není firma ale privátní značka Lidlu. Vyrábí to pokaždé někdo jiný. Český Lidl byl vždycky vyhlášený prodejce blivajzu, který ani prasata nechtějí žrát. A reklamní kampaň s michelinským kuchařem Paulusem (který v tom hraje, protože dostal zaplaceno, jinak je mu Lidl ukradený) na tom nic nezmění.

  • 16. 5. 2018 11:35

    MasoxCZ (neregistrovaný)

    Ono je to hlavně systematické šizení salámovou metodou. Pamatuju, když loni nebo předloni začali to maso ve skle prodávat. Sklenice byla narvaná až k víčku, sádla minimum. Po cca 1/4 roce to bylo v podstatě 50:50 sádlo a směs masa s rosolem a nešlo to žrát. Když si to někdo kupuje každý týden a spolkne to na jedno nadechnutí, tak si změny ani nevšimne.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).