Názor k článku Je tu první česká finta a návod, jak hospody mohou obejít #EET od petr - 26 let podnikám v pohostinství.Před 25 lety /na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 10. 2016 9:45

    petr (neregistrovaný)

    26 let podnikám v pohostinství.Před 25 lety /na malém městě/ mě napadlo obejít živostníky ,těch pár firem a další,kteří ke mě chodili celkem pravidelně a nabídnout jim možnost stravování formou stravenek mou vydaných na menu ten den uvařené v nižší ceně,než obvykle.platba většinou fakturou.
    asi po roce u nás začali fungovat stravenkové firmy a větší část mých zákazníků přešla k nim.byznys jak pr....,já 6 % ze zisku,objednatel -firma-další %.u mě tehdy žádná %-jen daně pro fú.
    stále ještě mám ale firmy,které ode mne tyto mé stravenky berou,samo na fakturu.bez poplatku.
    nesmysl.že okrádám stát vystavováním fa pro lidi je zcela zřetelný.
    nebo nám to snad zakážou nějakou další vyhláškou navazující?
    TĚCH BYCHOM SE MĚLI VŠICHNI NEJVÍC OBÁVAT.TO BUDE TEPRVE TÓČO.KOLIK UŽ JICH MÁ ASI PAN BABIŠ V ZÁSUVCE.TĚŠTE SE.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).