Shodou okolností jsem se konečně dostal i do Prahy do Angelata, sice nebylo moc času, ale co jsem ochutnal bylo velmi dobré. Rád se příště zastavím znovu, s cenou problém nemám, prostě za kvalitu se platí (a navíc ty porce jsou o dost větší než někde jinde, takže ta cena není až tak vysoká) a raději občas kvalitní než se cpát co den roztékající se umělou práškovou točenou nebo měsíc vymrzlou z velkovýroby někde "v cukrárně" za pár kaček. Už mě opravdu nebaví pořád vanilková-čokoládová co točí každý kdo si pronajme stroj a snaží se jen rýžovat.
Spíš mám objeté vídeňské zmrzlinárny, tam víceméně člověk chybu neudělá nikde, Zannoni, Tichy (ovšem tam je tragédie to okolí té zmrzlinárny, to strašně snižuje zážitek - ale je to vyzkoušená klasika) a i některé další, ale naprostá jednička a totální překvapení je Veganista. To nemělo chybu a cena podobná jako v Angelatu a také velmi zajímavé příchutě na výběr.
Angelatu držím palce a než se prosadí alespoň z poloviny tak kvalitní zmrzlinárny i mimo Prahu (občas se dá něco najít co je docela kvalitní) tak nezbyde než si domů koupit jako náplast vanilkovou Haagen Dasz, v podstatě nic jiného z "velkovýroby" nemá cenu kupovat.