Možná že není,ale bude.Pan B.to vymyslí.
Ale stejně jako eet se nebojíme ani toho.
ZDE JEDNODUCHÉ ŘEŠENÍ -
/autor pracuje 35 let v pohostinství/
1.varianta
-ve 22.00 hodin seberu vrchnímu kasírku,provedu s ním a kuchařem inventuru.
- 23.00,když to půjde dobře,zaeviduji,ještě nevím kam,spropitné
/50 % spropitného si ponechám na vzniklé náklady a za můj čas-vytisknu samo doklad přes eet//
- 23.30 vymyslím kolonku na výplatnici,kam to rozdělené spropitné
zaeviduji do příjmu zaměstnance,,mám obavy,že za ně budu muset zaplatit ještě mých 34,5% odvodů/soc.poj,zdr.poj
-zbylé spropitné samo zdaním za zam.bude to darda
2.varianta
skoro stejná jako u 1.varianty jen ve 23.oo poinventuře zjistíme,že v pokladně chybí hotovost.všichni zaměstnanci se o doplatek manka bez reptání podělí.Bohužel Vám pane B. nemohu nic poslat.
3.varianta
skoro stejná,jen zaměstnanci odešli dříve i s tržbou.
4.varianta
nemám zaměstnance
NIČEHO SE NEBOJTE,NIKDY NEBYLO TAK ZLE,ABY NEMOHLO BÝT JEŠTĚ HŮŘ
POKRAČOVÁNÍ ZÍTRA-JAK S DÝŠKY EVIDOVANÝMI PŘES PLATEBNÍ TERMINÁL.JDU VOLAT DAŇOVÉMU PORADCI.
pozor na sbírky,to nejde jen tak.na to musíte mít glejt.
řešení jsou,ale nevím,jak by to u nás fungovalo a jak by se to zavedlo.
jsou země,kde se dýška procenty z konzumace rovnou připočítávají k účtu a později daní.
jednoduché řešní,pane babiš,jen to zavézt.to by byl výběr daní.
jak se k tomu ovšem postaví ten poctivě pracující občan-dávat třeba 15% navíc k útratě,to si nedovedu představit.jak by se k tomu postavili někteří mí kolegové/již vidím ty ohromné poutače-zde se dýška nedávají-pojďte k nám/ už vůbec ne.
Ale dalo by se to vůbec vyzkoušet?Dokážete mi na to někdo odpovědět?
Je mezi Vámi hlava fundovaná?