Tak potom jsi měl u Vás v Jaroměřicích založit nekuřáckou hospodu, ve které se dobře vaří. Podle toho, co popisuješ by jsi neměl konkurenci a bylo by to neskutečný terno. Dnem i nocí narváno, číšníci nestíhají, lidi nadšení a Ty by jsi byl narvanej prachama.
Jsem kuřák a souhlasím s tím, aby tam, kde se vaří se nekouřilo nebo existovala minimálně možnost volby kuřácké a nekuřácké části. Proč ale proboha tam, kde se nevaří nemá provozovatel možnost si zvolit, co se u něj v provozovně bude dít?
Proč se aktuálně na vesnicích hospody zamykají a tváří se jako uzavřená společnost kam Tě pustí až si Tě ověří, že jsi vlastně místní a můžeš?
Proč se lidi z hospod přesouvají do garáží a sklepů a tam narážejí vlastní bečky? Je to stav, kterého jsme chtěli dosáhnout? Vyvést vesnické hospody do šedé zony?