17. 2. 2016 15:02
pro všechny jsou podmínky stejné, alespoň uvidíme co tržíte. jinak Vám tržby jdou jako čisté do kapsy
18. 2. 2016 0:26
trošičku píšete nesmysly, soudruhu Oto.
18. 2. 2016 14:59
Vy jste vůl
18. 2. 2016 8:12
je třeba využít ke zvýšení cen, menu v restauraci by mělo stát cca 300-500 Kč. Méně se prodá, ale více vydělá.
21. 2. 2016 23:57
optimalni cena by stacila kolem 150kc, pokud mluvime o rozumnem jidle, ne nejake slichte.
18. 2. 2016 8:25
posílí černý trh. A to je žádoucí, protože stát nyní disponuje příliš mnoho penězi. Posílení černého trhu zefektivní českou ekonomiku, přispěje k optimálnějšímu rozdělení zdrojů z hlediska celého ekonomického systému.