Dělal jsem v gastronomii přes 30 let, zažil jsem komunisty, zažil jsem Havla, zažil jsem Klause, ale co dokazuje ten Čobol Babis, to je neuveritelne! Je to demagog, který lže, jak když tískne, jen když otevře hubu. Gastronomie celosvetove patří do kategorie podnikání s nejvetsim procentem úpadků. Logicky tedy, když je dobra ekonomická situace, se otevírají nové restaurace. Ale řekne ten lhář, kolik podniku se zavřelo? A jen tak mimochodem, myslite si, že všichni ti "úspěšní" hospodští vydávají všem účtenku? Ani omylem! Nevyjímaje velké hotely a restaurace v Praze.
Pohostinství na obcích musí být podporováno úřadem, vaří se za dotované ceny pro občany obce a je lidovek nájem. Pokud obec není někde na frekventovaném úseku, nebo nemá možnost rozvážet další jídla po odberatelich. Těžko užívá svého provozovatele. Malé obce s hospůdka má nemají moc možností. Někteří soukromníci co provozu tuto činnost na obcích, musí ještě i chodit do práce, tak je to spíš dobročinnost.
Pohostinství na obcích musí být podporováno úřadem, vaří se za dotované ceny pro občany obce. Je take lidový nájem. Pokud obec není někde na frekventovaném úseku, nebo nemá možnost rozvážet další jídla po odberatelich. Těžko užívá svého provozovatele. Malé obce s hospůdka, nemají moc možností. Někteří soukromníci co provozu tuto činnost na obcích, musí ještě i chodit do práce, tak je to spíš dobročinnost.