Názory k článku Peče v Praze a zakládá si na poctivých surovinách. Poznejte pekaře Kabáta

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2015 11:56

    P2010 (neregistrovaný)

    Jo, ten je vyborny. Jedna z mala vyjimek v soucasnem potravinovem marazmu ...

    Dobre ze poukazuje i na zdejsi retezce, nejradeji by to za smesny peniz od dodavatele, ale koncova cena vyssi nez v jejich vlastni prodejne. Maximalne ignorovat a pokud mozno v nich nic nekupovat, ono ostatne neni ani co. Protoze to "pecivo" co tam prodavaji nema smysl konzumovat, leda za trest. Bohuzel ve "vyloucenych" lokalitach (novostavby) kde nic jineho neni a nikdy nebude je tezke koupit nejake pozivatelne potraviny.

  • 2. 4. 2019 13:38

    Baroči (neregistrovaný)

    Náhodou jsme ochutnali moravský koláč.
    Od té doby při každé návštěvě Prahy hledáme prodejnu pekárny Kabát. Jejich pečivo je bezkonkurenční.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).