Názor k článku O evidenci tržeb aneb Jak se podvádí v restauratérství od _ Tonda - Tak záleží jak si to pracovník a zaměstnavatel...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 6. 2015 14:32

    _ Tonda (neregistrovaný)

    Tak záleží jak si to pracovník a zaměstnavatel nastaví. Jeden extrém by bylo kdyby zaměstnanec to měl v čistém stejné, pak by zaměstnavatel hodně ušetříl. Jenže to toho zaměstnanec nepůjde, protože to prostě pro něj je nulový přínos. Druhý extrém je že zaměstnavatel vyjde nastejno a zaměstnanec si hodně polepší. To ale zase nedává smysl pro zaměstnavatele, vyjde ho to nastejno a ještě riskuje flastr za švarcsystém. Takže realita bude někde uprostřed - aby z toho co se ušetří na odvodech při práci na fakturu měli něco oba.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).