Názor k článku O evidenci tržeb aneb Jak se podvádí v restauratérství od _ Tonda - Nepřehnals to trochu? Na pokrytí 16h každý den...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 6. 2015 15:05

    _ Tonda (neregistrovaný)

    Nepřehnals to trochu? Na pokrytí 16h každý den v týdnu potřebuješ 2,8 FTE, tady na jednom fleku se budou točit tři lidi, na hospodu kde máš jednoho hosta za 5 minut by snad mohl stačit jeden kuchař, jeden pingl a jedna pomocná síla, čili potřebuješ 9 zaměstnanců. Navíc koukám, že si počítal jeden den v týdnu zavřeno, čili nějaký ten úvazek by mohl být krácený.

    Navíc s tím pivařem je daleko míň práce, čili to si nelze rozpočítávat rovným dílem na hosta bez ohledu na to co si dal.

    Navíc při frekvenci 12 hostů za hodinu a trvání návštěvy řekněme průměrně hodinu to znamená, že v hospodě je průměrně 12 lidí, což je hodně slabota, to prostě není k uživení.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).