Názor k článku O evidenci tržeb aneb Jak se podvádí v restauratérství od l0l - autor je bud klikar, nebo lze. ty vase finty...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 6. 2015 0:56

    l0l (neregistrovaný)

    autor je bud klikar, nebo lze.
    ty vase finty vam rozhrne prvni kontrola, castecne muzete ukocirovat tu prvni, ovsem ty dalsi vam rozfouka financak nebo coika jako domecek z karet. vymlouvat se na ztraty rozsahu jaky popisujete, nebo ze "provarite" z kila jeden rizek atd. jsou blaboly. navic pochybuji ze jste k restauraci cuchnul zevnitr a nemate to jen z babskych povidacek, pak by vam bylo jasny, ze je fuk jak se maso smrskne na panvi, protoze gramaz se udava pred upravou ne po ni.
    co se tyce zamestnavani nacerno, navic cloveka na podpore tak to byste byl slusnej strelec. v restauraci kde vam prodjou stovky lidi mate 100% jistotu, ze tam dotycny nezamestnany na nekoho narazi a pruser (za velky penize) je na svete, natoz aby tam byla pulka personalu takto nacerno.
    no a finta s tvrdym chlastem je dalsi granat ve vllastni kapse, az vam prosmejdi celnici sklady tak se budete divitt.

    vezmu prumerne kontroly u rodicu v hotelu s restauraci
    7-8x coika (statni)
    5-6x hygiena/szpi
    3-4x cizinecka nebo jak se dneska jmenuje
    2-3x celnici
    1-2x zivnostak
    1x financak
    1x socialka (pravidelne)
    1x zdravotka (pravidelne)
    a toto pravidelne kazdy rok + dalsi opruzove z csu, osa, integram ....

    pokud byste ustal tyto vase finty tak pred vami smeknu, natoz tvrdit, jak je toto vlastne bezne :))) mozna nekde na vesnici kam kontrola nezabloudi 10 let.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).