Názor k článku O evidenci tržeb aneb Jak se podvádí v restauratérství od ass - Jimmy si děláš prdel nebo jenom nechápeš svět...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 29. 6. 2015 10:32

    ass (neregistrovaný)

    Jimmy si děláš prdel nebo jenom nechápeš svět okolo sebe?

    Meníčka v ČR suplují zrušené závodní jídelny, tedy NELZE demagogicky řící "restourace v zahraničí = restourace v ČR" = první tvá demagogie.

    Pak dostanu, že tvoje závodní jídlo je:
    270 až 390 JPY = 52 až 75 kč

    Což je levnější ja v té restouraci, ty namítneš, ALE v závodkách je to levnější, tak tě ujišťuju, že eurorest je dražší než japončíci (kontrola dne na objed, vrátil sem se je tomu 5 minut)

    Ale přejděme k restouraci, dle tebe standart:
    700 až 1000 JPY = 135 až 193 kč (Nu je to na úrovni ČR. )

    Tak ještě si řekněme plat průměrný v Japonsku je 74.600kč (zde upozorním na medián v čr 21k a průměr 26k = rozdíl 20procent) .

    Takže Jimmíku, jak i vysvětlíš, že japončík má 3xvětší mzdové nároky a přesto si na sebe vydělá při stejných a nižších cennách jak frajeři u nás na zaměstance s menšími platy? Já bych hádal, že peníze někam plinou a když to stát nevidí na odvodech daní a zaměstnanci na platech, pak podnikatelům do kapsy nezdaněné.
    Pro mě, hezké že jsi dělal v zahraničí, hezký, že násm to cpeš do jako podpoření faktu, že článek nemá pravdu, ale bobane, já sem děla v zahraničí také, ale musel sem se otáčet sám a ne pouze přijet jako zaměstnanec, takže pohádky jak v ČR podnikatelé trpý vykládej ve společnosti Kalouska aspol.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).