Zajímalo by mě, kolik procent českých firem toto dodržuje, protože z firem, kde jsem byl, to úplně nedodržovala žádná. Článek popisuje jakýsi naivní ráj, rozhodně ne realitu. Takový luxus mají možná tak někde ve Švýcarsku.
_Kdyz sem zjistil, ze bar s kavarnou myje pouzite nadobi ve stylu sprknut jar a rucne osmidlat, tak sem se zhrozil! Nechapu, ze tam lidi chodi, kdyz vidim, jakou peci si tam davaji s mytim nabodbi...nechutne
potreboval by som prosím radu, plánujeme v Prahe nový projekt gastronónie, kde chceme ponúknuť domácu kuchynu (jedlá varené v domácnostiach) do firiem alebo koncovým zákazníkom prostredníctvom aplikácie. Doteraz som žial nenašiel prislušnú legislatívu. ďakujem.
Dobrý den, zakládám e-shop s prodejem chilli seminek. Chci se zeptat jak je to s hygienou kdybych chtěl také vyrábět a prodávat chilli omáčky. Děkuji za odpověď.