Pro hospody a restaurace hraje stále větší roli Facebook. Sledujte proč

11. 7. 2013
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mít denní menu na internetu už nestačí. Pro restaurace a hospody se stávají důležitější sociální sítě. Sledujte další díl Videobizu.

Gastronomický portál Lunchtime.cz hostuje profily zhruba třetině českých restaurací a je největším ve svém oboru. Nově začal vzdělávat o Facebooku, který se stává pro české restaurace stále více důležitým. Proč? Tak to nám prozradí Jakub Šafránek, marketingový ředitel portálu Lunchtime.cz

Autor článku

Jana je redaktorkou a korektorkou Podnikatel.cz. Hlídá a píše aktuální zprávy z byznysu.

Michael je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho doménou jsou rozhovory. Zajímá se o marketing, e-commerce a nové technologie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).