Názor k článku Proč proti zákazu kouření v hospodách nelze brojit podnikatelskou svobodou? od D.J.Bobo - Je trend restauratérů dělat restaurace nekuřácké, to je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 8. 2014 8:39

    D.J.Bobo (neregistrovaný)

    Je trend restauratérů dělat restaurace nekuřácké, to je správně. Stejně tak tito restauratéři vyhradí místo, kde kouřit lze (aby byli spokojeni všichni).
    Hospoda je z podstaty klubem místních a ti pijí pivo, hrají karty a kouří. A pokud jim toto zákon neumožní, přesunou se jinam (třeba do klubovny fotbalového klubu ...) a hospoda padne. Hospodský má pak na výběr: Zrušit hospodu a udělat klub nebo zkrachovat.

    Hodně restaurací má oddělené prostory pro kuřáky a nekuřáky. Je to důkaz, že si váží obou skupin zákazníků.

    Tak proč do toho sakra rýpat?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).