Názory k článku Prorazit se dá s restaurací v jakémkoli pojetí, rozhodující je kvalita a stálost

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2016 1:04

    uff (neregistrovaný)

    Naše prabáby se snažily vydolovat z jídla maximální energetickou hodnotu. Takže maso vařené, maso pečené. Ani gram tuku nazmar.

    Protože tuk je nositelem jak chuti tak energie. Prosím Marka Veseckého který cituje Martina Jiskru (kdo to sakra je), aby začal se studiem starých kuchařek - Hansgirglová, Retigová a další a nepletl se do vaření.

  • 3. 5. 2016 16:32

    P2010 (neregistrovaný)

    Máme problém s denní nabídkou. Lidi k nám na oběd prostě nechodí. Jednou prodáme 45 obědů, jindy ale třeba jen 15. Je to málo a strašně to kolísá. Přitom je všude kolem spousta kanceláří, čekal jsem větší zájem

    No to ma asi smulu, do smradlaveho pajzlu ani zadarmo. A ten "oddeleny" prostor bude zrejme takovy, ze v jedne spolecne mistnosti je leva polovina stolu jakoby kuracka a prava jakoby "nekuracka". Dokud to neni zcela oddelene tak, ze do toho zasmradeneho prostoru jedy neni nutne vubec vstoupit (Slovensko), tak zadny pseudo-oddeleny prostor nepomuze. No hodne stesti ...

    Zrovna jsem se vratil ze sousedni zeme, kde se nekouri nikde. V restauracich, kavarnach, hudebnich klubech, na zastavkach MHD .... Co jsem se bavil s promoterem koncertu tak jsou za to nakonec jen radi, k zadnemu poklesu navstevnosti nedoslo.

  • 5. 5. 2016 11:22

    Martin Šoch (neregistrovaný)

    Pan Pohlreich to může vykládat každý den v televizi, ale stejně si z toho provozovatelé nic nevezmou.

    http://www.blanickakoruna.cz/images/sampledata/SLIDE5.png

    Zvenčí to vypadá jako typická zahulená pivnice, ani bych tam nevstoupil.

    Jestli chce pan majitel, aby lidi chodili na obědy, tak to musí zvenčí lákat k jídlu. Je hezké si nechat zaplatit cedule od pivovaru, ale pro hosta je to jasné znamení, že tam se chodí hulit a na pivo.

  • 5. 5. 2016 14:57

    tom (neregistrovaný)

    Vobyčejná hospoda žádnej luxus a jídlo tam stjí 250,- špagety 150,- to jděte do háje s takovejma cenama a jestli se tam i kouří no tak to už se vůbec nedivim, že tam na jídlo nikdo nejde... my třeba chodíme (taky praha 2) na jídlo do restaurace, která je samozřejmě nekuřácká, když začali uvedli se meníčkem luxusních jídel z prvotřídních surovin za 89,- to byly samozřejmě zaváděci ceny ale během 14 dnů získaly dostatek klientů a dnes mají meníčko polévka+jídlo od 109-139 stejky,losos,a další, k pití je voda/čaj zdarma na každém stole. Mají narváno den co den rozváží jídla, a stále tam plno lidí chodí pro jídlo do krabičky(na to dávají slevu!) ano přesně tak krabička není za příplatek naopak cena jídla je pak niží páč po takovém hostovi nikdo nemusí mít nádobí a nezabírá místo u stolu....

  • 5. 5. 2016 18:36

    krakonoš (neregistrovaný)

    Vynikající smažené nudle s kuřecím masem stojí u Číňanů max. 80 Kč, je toho pořádná porce, je to vždy čerstvé a chuťově výborné. Takže špagety za 150 si můžete klidně protahovat nosem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).