Názor k článku Prorazit se dá s restaurací v jakémkoli pojetí, rozhodující je kvalita a stálost od P2010 - Máme problém s denní nabídkou. Lidi k nám...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 5. 2016 16:32

    P2010 (neregistrovaný)

    Máme problém s denní nabídkou. Lidi k nám na oběd prostě nechodí. Jednou prodáme 45 obědů, jindy ale třeba jen 15. Je to málo a strašně to kolísá. Přitom je všude kolem spousta kanceláří, čekal jsem větší zájem

    No to ma asi smulu, do smradlaveho pajzlu ani zadarmo. A ten "oddeleny" prostor bude zrejme takovy, ze v jedne spolecne mistnosti je leva polovina stolu jakoby kuracka a prava jakoby "nekuracka". Dokud to neni zcela oddelene tak, ze do toho zasmradeneho prostoru jedy neni nutne vubec vstoupit (Slovensko), tak zadny pseudo-oddeleny prostor nepomuze. No hodne stesti ...

    Zrovna jsem se vratil ze sousedni zeme, kde se nekouri nikde. V restauracich, kavarnach, hudebnich klubech, na zastavkach MHD .... Co jsem se bavil s promoterem koncertu tak jsou za to nakonec jen radi, k zadnemu poklesu navstevnosti nedoslo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).