Názor k článku Prorazit se dá s restaurací v jakémkoli pojetí, rozhodující je kvalita a stálost od Martin Šoch - Pan Pohlreich to může vykládat každý den v...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 5. 2016 11:22

    Martin Šoch (neregistrovaný)

    Pan Pohlreich to může vykládat každý den v televizi, ale stejně si z toho provozovatelé nic nevezmou.

    http://www.blanickakoruna.cz/images/sampledata/SLIDE5.png

    Zvenčí to vypadá jako typická zahulená pivnice, ani bych tam nevstoupil.

    Jestli chce pan majitel, aby lidi chodili na obědy, tak to musí zvenčí lákat k jídlu. Je hezké si nechat zaplatit cedule od pivovaru, ale pro hosta je to jasné znamení, že tam se chodí hulit a na pivo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).