No víte, najít restauraci - i třeba v Brně - kde by byly pro důchodce přijatelné ceny a taky chuťově přijatelné je kumšt. Samé 3 stovkové stejky, kdejaká prapodivná jídla, s nečitelnými /nesrozumitelnými názvy- kdy opravdu nevíte - CO TO JE . Najít chutné - jídlo se nedá. Taky mají jinou chuť a zvyky. A to zase mají ty školní jídelny a pod. Zdravou a dostačující stravu. A dát si v Intru svíčkovou - je děs s prapodivnou chutí - akorát ne svíčkové. Jinak - ať gulášoviny a podobné - totéž. ŘÍZEK SE SALÁTEM - PŘESUŠENÝ, SALÁT KYSELÝ... ČI BŮHVÍ ČÍM KOŘENĚNÝ.
Jakpak by se páni restauratéři tvářili - kdyby zákazník chtěl třeba čočku na kyselo , či fazuli - nebu fazolový guláš..... a kdo ví jak by asi vyletěly ceny - kdyby to dokonce uměli uvařit.... che