ono ale nezáleží pouze na ceně za kus ale také kolik toho prodáte
To je to kouzlo diskusí pod články, člověk se tu vždy pobaví (na některé odpovědi už ani nemá smysl reagovat). Ta pizzerie byla prázdná, asi jak o u nás. Do sousedního Německa jezdím poměrně často, takže ceny mohu porovnávat. A ty naše se tomu stále více přibližují, ovšem nějak tomu neodpovídají zdejší platy zaměstnanců, ani zákazníků. O nižsích cenách potravin coby surovin (tedy bez přidané služby v restauracích) už vůbec nemluvě, ale to je myslím všeobecně známé. Ten trend je dlouhodobý, nejde o žádný krátkodobý výkyv,. Celé podpořeno například přesuny DPH sazeb restauračních služeb, kde při snížení zůstala cena stejná, ale při opětovném zvýšení sazby znovu poskočila, k smíchu. Vše ostatní jsou jen kecy.