Alena - mam restauraci a penzion, kasu jsem měla už dávno. Provoz EET zvýšil náklady, musíme platit za každou změnu v programu, kterou si fin. správa vymyslí do programu správci, naposledy to bylo 4 tis., kromě toho je problém se zaškolením personálu, protože venkovani rozumí povětšinou více slepicím než iphonu. Jste vystavena riziku, že když to zaměstnanec zvorá a vy na to nepřijdete nebo přijdete pozdě, dostanete pokutu. Zdržuje to neskutečně provoz, když máte plnou restauraci a více hostů chce platit. Mobilní číšník stojí pěkné peníze a pro venkovskou restauraci se nevyplatí ho pořizovat. Ani nepočítám toho papíru, který jsme už vyhodili do koše, protože 80% lidí si účtenky nebere.
Jinak restaurační profi kasa s programem stojí od 50ti tisíc a hodně lidí se ještě potýkalo s problémem kvůli síle signálu internetu, nás posílení signálu pro potřebu EET stálo navíc 3.500Kč.
Třeba byste si mohla zkusit podnikání s EET na vlastní kůži, co Vy na to ?