Mhh .. ze si pry nedovoli restaurace dodavat smejdy potraviny, jen proto, ze jsou o 10kc levnejsi ;-))
Vysmech roku, je to cur*k, vzdyt restaurace bezne davaji krmnou ryzi v luxusni restauraci, kde chteji za rissoto 400kc vam daji indickou ryzi misto italske, na to eidam smichany s mozna parmezanem, psise peppermitem nebo ja se to jmenuje a o nejakem zle. vyvaru, cibulce a masle si to muze nechat jen zdat.
Ja uz toho mam tak akorat plne zuby, chodim v Praze jist jen do SAPA, tam se totiz najim kvalitne z kvalitnich surovin, nejaky kucharik je podle me deb*l kdyz nevidi z ceho zde 90-80% zarizeni vari a ja opravdu nemam zajem hledat, kde vari dobre a spatne, proste si radeji varim sam, protoze kuchari v tehle zemi jsou banda lemplu, ktere strci do kapsy samouk, co se koukne do kucharky, nebo na video na netu a uvari vse mnohem lepe, treba tak dobre Sizzoto, jake jsem si uvarim sam jsem nevidel nikde, no ale vite jak, davam tam maslo, cibulku, ap. vino, italskou ryzi a kupu parmezanu, podlevam zeleninovym vyvarem.
Nudle ... na tech neni co zkazit, tam je to jen o kvalite, zase temer vsude davaji shit.
No a tataraky z obarveneho veproveho, tak za to bych uz lidi stavel ke zdi, za verejne ohrozeni zdravi, protoze tasemnice z veproveho, te uz se jen tak nezbavite ... mozna operaci.
Maso z upytlaceneho jelena ze svalovcem, taky znam ... smutne je, ze takovehle lidi nezmuzete legalne zastrelit.