Názory k článku Úroveň obsluhy, i na tom stojí a padá úspěch každé restaurace

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 6. 2016 17:00

    Yarda (neregistrovaný)

    má plný stůl. Ale když potřebuje nástrojaře, tak žádného skutečně schopného nesežene. Tak jsem mu poradil, aby nástrojaři nabídl plat (nebo mzdu?) právníka, tak určitě se pár přihlásí a z nich si nějakého dobrého vybere.
    A wo tom to je. Kolik schopných lidí se chce vyučit a vystudovat na číšníka a být v tom dobrý s tím, že z výdělku si bude moci koupit rodinný domek, auto a zabezpečit rodinu. Takový si asi bude chtít otevřít vlastní restauraci, ale nesežene do ní personál.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).