V Česku si razí cestu food trucky. Jak funguje občerstvení na kolečkách?

11. 10. 2022
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ilustrační obrázek Autor: Depositphotos.com, podle licence: Rights Managed
Ilustrační obrázek
Občerstvení na kolečkách nabízí alternativu ke stravování v restauracích nebo u stánků s připálenou klobásou. Food trucky jezdí lokálně i celorepublikově.

Food trucky začínaly na festivalech, dnes už objíždějí města, aby zajistily zákazníkům kvalitní jídlo z čerstvých surovin. Pro provozovatele je food truck navíc jednoduchou investicí, nemusí si pořizovat kamennou provozovnu.

Autor článku

Michael je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho doménou jsou rozhovory. Zajímá se o marketing, e-commerce a nové technologie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).