Názor k článku V odhadu, kdo budou zákazníci naší restaurace, jsme se totálně sekli. Naštěstí od * - "Párkrát se nám také stalo, že si objednali...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 12. 2017 12:34

    * (neregistrovaný)

    "Párkrát se nám také stalo, že si objednali smažák nebo guláš. Takovou cestu jsme si zakázali hned na začátku. Protože vaříme opravdu jen z kvalitních surovin a snažíme se všemu dát přidanou hodnotu, nemůžeme si dovolit nějaké slevy. "

    Nechápu.
    Jak majitel restaurace přišel na to, že smažený sýr a guláš znamenají automaticky nekvalitní suroviny?
    Co myslí tím "přidaná hodnota"? On ho někdo nutí v případě smaženého sýra a guláše prodávat za nákupní cenu suroviny? Nebo jak to myslel?
    Slevy? Na to přišel jak? Sám si vyfantazíroval? Nebo za ním přišel zákazník a řekl "chci guláš ve slevě"? Nebo co tím myslí?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).