Toto je 6 podnikatelských příběhů, které by vás měly zaujmout. Hledáte uplatnění? Zkuste jít třeba jejich cestou.
Je komerční vegetarián. Kvůli byznysu obětoval maso
V Praze je možné všechno. Před nedávnem se v metropoli otevřela vegetariánská restaurace, jejíž šéfkuchař miluje maso. Tento podnik překvapuje v mnohém dalším.
Domácí těstoviny jim nahradily nejisté uplatnění. Honza s Matějem už by neměnili
Dva čerství absolventi vysokých škol se dali na výrobu čerstvých těstovin. Mají je tak dobré, že je někteří jejich zákazníci jedí den co den. Přijďte ochutnat.
Kdo dělá nejlepší zmrzlinu? Inženýr ekonomie, novinářka a dopravní specialista
Chrání tradiční řemeslo, kvalitu a autentičnost zmrzliny a prosazují suroviny z lokální produkce. Díky tomu se dokáží výrobou zmrzliny uživit 365 dní.
Učitelka si otevřela restauraci. Pohlreich by z ní ale nešílel, naopak
Začít podnikat v úplně neznámém oboru nebývá jednoduché. O to víc je to složitější při otevření sociálního podniku. Své o tom ví podnikatelka z Pardubic.
Nakoukněte s námi do vyhlášeného lahůdkářství, kde vyrábějí tradiční chlebíčky
Sláva chlebíčku, chtělo by se říci při návštěvě lahůdkářství na pražské Letné. Právě na tradičním českém výrobku studené kuchyně stojí podnikání trojice mužů.
Je štrúdl až moc obyčejný pro rozjezd firmy? Omyl, právě naopak
Nejlépe fungují ty nejjednodušší věci. Přesvědčila se o tom i živnostnice z Benešova, když si otevřela krámek s úplně „obyčejným“, ale chutným štrúdlem.