Vaří pro jiné a přesto je to uživí. Tady je 6 podnikatelských příběhů o vaření

11. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
[FOTOGALERIE] Začínali většinou od nuly, dnes mají byznys, díky kterému nakrmí spoustu hladových krků. Přečtěte si zajímavé příběhy a prohlédněte fotky.

Toto je 6 podnikatelských příběhů, které by vás měly zaujmout. Hledáte uplatnění? Zkuste jít třeba jejich cestou. 

Je komerční vegetarián. Kvůli byznysu obětoval maso

V Praze je možné všechno. Před nedávnem se v metropoli otevřela vegetariánská restaurace, jejíž šéfkuchař miluje maso. Tento podnik překvapuje v mnohém dalším.

Více v článku

Domácí těstoviny jim nahradily nejisté uplatnění. Honza s Matějem už by neměnili

Dva čerství absolventi vysokých škol se dali na výrobu čerstvých těstovin. Mají je tak dobré, že je někteří jejich zákazníci jedí den co den. Přijďte ochutnat.

Více v článku

Kdo dělá nejlepší zmrzlinu? Inženýr ekonomie, novinářka a dopravní specialista

Chrání tradiční řemeslo, kvalitu a autentičnost zmrzliny a prosazují suroviny z lokální produkce. Díky tomu se dokáží výrobou zmrzliny uživit 365 dní.

Více v článku

Učitelka si otevřela restauraci. Pohlreich by z ní ale nešílel, naopak

Začít podnikat v úplně neznámém oboru nebývá jednoduché. O to víc je to složitější při otevření sociálního podniku. Své o tom ví podnikatelka z Pardubic.

Více v článku

Nakoukněte s námi do vyhlášeného lahůdkářství, kde vyrábějí tradiční chlebíčky 

Sláva chlebíčku, chtělo by se říci při návštěvě lahůdkářství na pražské Letné. Právě na tradičním českém výrobku studené kuchyně stojí podnikání trojice mužů.

Více v článku

Je štrúdl až moc obyčejný pro rozjezd firmy? Omyl, právě naopak

Nejlépe fungují ty nejjednodušší věci. Přesvědčila se o tom i živnostnice z Benešova, když si otevřela krámek s úplně „obyčejným“, ale chutným štrúdlem.

Více v článku

Autor článku

Michael je šéfredaktorem Podnikatel.cz a BusinessCenter.cz a jeho doménou jsou rozhovory. Zajímá se o marketing, e-commerce a nové technologie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).