Se svými příjmy (pod průměrnou mzdou) se rozhodně mezi manažery počítat nemůžu, ale 630 za jídlo pro dva ve stylové hospodě v centru mi připadá odpovídající, neřku-li přijatelné. Přirozeně ne každý den, ale dvakrát do měsíce klidně, na víc stejně nemám čas.
To pití je drahé jak mrcha, ale co už. Dáme dvě piva a medovinou se dorazíme doma...
Dobrý den, samozřejmě, vnímání ceny je čistě subjektivní, proto jsou v článku uvedeny ceny, aby si každý udělal představu po svém. Mě osobně se místní ceny zdají docela vysoké, nepředpokládám ale, že můj názor budou sdílet všichni čtenáři....názory jsou na vás všech...S pozdravem Gábina
ano, víno je skutečně dražší, ale na obranu krčmy musím uvést že se jedná o dobrá vína, žádný "krabicák". Ostatně, když si objednáte lahvinku, těžko krabici zakamuflují:o) a s chutí krabicového vína, které by rozlévali, by asi také daleko nedošli....V tomhle jsem vůči oběma krčmám důvěřivá...
Schvalne jsem si nasel stranky obou podniku. V tom prvnim nabizi sice nejaka vina, ovsem o jaka se jedna (vinarstvi, kvalita) mlci. Stejne tak se neodvazuji uvest ceny. V tom druhem pouzivaji otrepanou frazi "nabidka vin v nasem vinnem listku", proc ale neni na webu ? Odpovim si sam, pujde totiz o nejlevnejsi jakostni vina (ne privlastky) v cenach kolem 60 Kc za lahev, podavane za 200 Kc a vice. To je presne ten duvod, proc si v nasich restauracich dam maximalne jednu mineralku.
V kazde trochu lepsi vinotece maji dnes slusnou nabidku za mirnejsi ceny. Srovnavam samozrejme namysli konzumaci na miste, ne ze si koupim lahev domu. Proc tohle nejde v ceske restauraci ? Kombinace jidlo + vino je u nas stale temer neresitelna, pokud nechci dat za lahev vina 500 Kc (v puvodni cene kolem 180 Kc).