Hlavní navigace

Názor k článku Vyzkoušeli jsme Lidl e-shop. Je přehledný a návykový od Rescarot - Vážený pane, nevím kolik stromů muselo být (před přibližně...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 9. 2017 13:24

    Rescarot (neregistrovaný)

    Vážený pane,
    nevím kolik stromů muselo být (před přibližně 15 lety) pokáceno kvůli tomu že se u nás postavily prodejny Lidl. Nevšiml jste si někdy že na parkovištích u Lidlu byly vysazeny stromy nové?
    Osobně to odhaduji na několik kusů, více než 30 jich podle mě rozhodně nebylo.
    Kolik z těch stromů by se muselo pokácet tak jako tak, to je další věc, takže bojkotovat něco kvůli takové prkotině zavání trošku paranoiou.
    Máte tušení kolik stromů padne při stavbách velkoskladů a podniků na zelené louce, zatímco staré dokonale "zprivatizované" a vytunelované továrny chátrají na předměstích a někdy i přímo uprostřed měst???
    Co se týká "aféry" s kříži na letáku..
    Nebýt novin, které z toho udělaly div že ne genocidu křesťanstva, nikdo by si toho pravděpodobně ani nevšimnul. Mě osobně to celé přijde jako bouře ve sklenici vody.
    Jasně stát se to nemělo, ale tím to pro mě končí.
    Do Lidlu chodím léta a chodit tam nepřestanu, protože jsem si zvykl na to že se tam dá nakoupit velmi kvalitní zboží, které se jinde moc nevidí a to za velmi příjemné ceny.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).