Začali provozovat Muzeum gastronomie. Tady je jejich příběh

18. 2. 2014
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Jak výhodné je provozovat muzeum? Zeptali jsme se v dalším díle Videobizu provozovatelky Muzea gastronomie v Praze. Sledujte nový příběh.

Začít podnikat v oblasti umění je většinou opravdu riskantní. Pokud ale umění spojíte s jídlem, mohlo by to fungovat. Důkazem je Muzeum gastronomie, které najdete v Praze. Nabízí přehlednou sbírku informací o historii kuchařského umění a pohostinství u nás. A to není vše, cílem je také povýšit stravování jako takové na kulturní zážitek. O Muzeu gastronomie si ve Videobizu budeme povídat s Ninou Provaan Smetanovou.

Autor článku

Jana je redaktorkou a korektorkou Podnikatel.cz. Hlídá a píše aktuální zprávy z byznysu.

Michael je šéfredaktorem Podnikatel.cz a jeho doménou jsou rozhovory. Zajímá se o marketing, e-commerce a nové technologie.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).