Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Zaskočilo vás zvýšení daně z nemovitostí? Připravte se na další, daň poroste pořád od jarod72pm - Je to vlastně výpalné za náš majetek !...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 5. 2024 12:56

    jarod72pm

    Je to vlastně výpalné za náš majetek ! Už při koupi jsme platili daŇ za nemovitost a teď pravidelně za to že něco vlastníme , tak musíme platit obci ! Proč se takto okrádají lidé v demokracii je mi záhadou.

  • 7. 5. 2024 11:14

    Mirda

    Přesně! Kupuji nemovitost zaplatím daň. Vlastním nemovitost, platím za to daň. Když chci darovat nemovitost tak opět darovací daň (upřímně, nevím zda se ještě platí). A to chtějí ti dare.áci ze STANu schválit, že nepůjde jen tak jednoduše převést nemovitost na rodinného příslušníka např. na syna. Dle nich by to mělo podléhat šetření zda je vše v pořádku a je předpoklad, že nabyvatel bude řádně platit daně. Chtějí dokonce zrušit zástavní právo či věcné břemeno (rodiče na dožití atd.). Tato vláda, pokud to nikdo nevidí, je antisociální, doslova krade naše majetky a finance. Úspěšně aplikují jednotlivé body NWO. Pokud to nezastavíme, přijdeme o vše, i svobodu jako takovou.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).