Hlavní navigace

Asociace České Videokultury MEDIALOG, z.s.

Firma Asociace České Videokultury MEDIALOG, z.s., spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 16687, Městský soud v Praze.

Základní údaje o subjektu

IČ:

27032256

Sídlo:

Kloboučnická 1626/5, Praha Nusle (Praha 4), 140 00

Právní forma:

Spolek

Datum vzniku:

26. 4. 2006

Aktuální kontaktní údaje Asociace České Videokultury MEDIALOG, z.s.

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

9499 Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Obchodní rejstřík

Spisová značka

L 16687, Městský soud v Praze

Obchodní firma

Asociace České Videokultury MEDIALOG, z.s. od 14. 1. 2017

Obchodní firma

„AČV MEDIALOG (Asociace České Videokultury)” do 14. 1. 2017 od 1. 1. 2014

Právní forma

Spolek od 1. 1. 2014

adresa

Kloboučnická 1626/5
Praha 14000 od 1. 1. 2014

Předmět činnosti

Prostředky na svou činnost získává spolek zejména, nikoliv však pouze, z členských příspěvků, z dědictví a odkazů, z darů, ze státních příspěvků, grantů, z příjmů ze svých činností. Spolek může dále v rozsahu těchto stanov získávat prostředky na svou činn ost podnikáním a vedlejší výdělečnou činností podle čl. 2 těchto stanov. 34. Veškeré získané prostředky musí být využívány ve smyslu těchto stanov. Prostředky musí být především použity k financování hlavních činností spolku naplňujících poslání a cíle spolku. Prostředky dále možno použít úhradě nákladů na vlastní správu a roz voj vedlejší činnosti spolku. 5 35. Prostředky spolku nesmějí být používány k obohacování fyzických ani právnických osob. Platí to v plné míře i pro členy a zaměstnance spolku. To nevylučuje použití prostředků k sociálním nebo charitativním účelům. 36. Spolek nabývá do svého vlastnictví, správy nebo užívání majetek, za účelem řádného naplňování poslání a cílů spolku. 37. Za řádnou správu, obnovu, údržbu a evidenci majetku, odpovídají orgány spolku v rozsahu dle ustanovení těchto stanov a vnitřních předpisů spolku. 38. Statutární orgán může část majetku po dohodě s pokladníkem spolku svěřit do správy jinému subjektu, zejména pokud je tak zabezpečeno účelnější využití majetku ve prospěch spolku. Ve smlouvě o svěření majetku se určí rozsah i omezení pravomocí subjektu , který je správou majetku spolku pověřen. 39. Hospodaření probíhá na základě ročního rozpočtu schváleného statutárním orgánem spolku. 40. Bližší podrobnosti upravující hospodaření s majetkem spolku jsou obsaženy ve vnitřních předpisech a směrnicích spolku. od 14. 1. 2017

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Ing. Jana Hnilicová

Předseda

První vztah: 14. 1. 2017

Kloboučnická 1626/5, Praha, 140 00, Česká republika

Valná hromada

od 14. 1. 2017
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).