Hlavní navigace

Asociace vizážistů a stylistů České republiky

Firma Asociace vizážistů a stylistů České republiky, spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 2538, Krajský soud v Ústí nad Labem.

Základní údaje o subjektu

IČ:

66091110

Právní forma:

Spolek

Datum vzniku:

17. 2. 1997

Aktuální kontaktní údaje Asociace vizážistů a stylistů České republiky

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

9499 Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Adresa

,

Obchodní rejstřík

Spisová značka

L 2538, Krajský soud v Ústí nad Labem

Obchodní firma

Asociace vizážistů a stylistů České republiky od 1. 1. 2014

Právní forma

Spolek od 1. 1. 2014

adresa

Teplice, Unčínská 1551 od 1. 1. 2014

Předmět činnosti

1) Sdružovat vizážisty, stylisty a osoby blízkých profesí z Čech, Moravy, Slezska i zahraničí. 2) Sdružovat firmy, které poskytují vzdělávání v oborech, jakož i sdružování firem, vyrábějících zboží či poskytující služby bezprostředně se týkající činnosti vizážistů a stylistů. 3) Rozvíjet vzájemnou spolupráci členů. 4) Poskytovat informační a poradenský servis pro členy sdružení. 5) Publikovat odborné informace. 6) Vydávat odborný časopis. 7) Podporovat a kontrolovat úroveň vzdělání v oboru. 8) Vyhledávat a spojovat informace týkající se líčení a stylistiky z jiných oborů, jako je např. Psychologie, fotografie, estetika atp. 9) Udržovat a rozvíjet profesní úroveň členů a prosazovat optimální podmínky pro práci v uvedených oborech v součinnosti s mezinárodními standarty i v součinnosti se státními orgány a soukromými či jinými organizacemi. 10) Zajišťovat odborná setkání, semináře, kolokvia, přednášky, výstavy a exhibice. 11) Poskytovat vzdělání a doporučovat poskytovatele vzdělávání v oboru. 12) Testovat výrobky a služby poskytované vizážistům a stylistům k jejich práci a vyjadřovat se ke kvalitě nabízených produktů a služeb a případně tyto výrobky a služby označit za vyhovující, což by v případě zájmu výrobce či poskytovatele mohlo být vyznačeno na výrobku, službě nebo použito v jeho prezentaci. 13) Pořádat soutěže v oboru vizážistiky a stylistiky, nebo zaměřením blízké sdružení. 14) Sledovat a podávat informace o trendech a novinkách v oboru. 15) Vyvíjet, poznávat a pomáhat aplikovat do praxe nové poznatky, postupy a techniky týkající se oboru. 16) Zajišťovat pro členy slevy na zboží a služby. 17) Navazovat kontakty s obdobnými organizacemi doma i ve světě. 18) Organizovat módní přehlídky a jiné akce pro širokou veřejnost, za účelem zvýšení informovanosti, popularity a prosazováni dobrého jména oboru v očích odborné i laické veřejnosti. 19) Zajišťovat pro členy i ostatní odborníky výrobu, dovoz, nebo prodej pomůcek, vybavení i jiného zboží využitelného při jejich práci. 20) Prosazovat změnu legislativy týkající se oboru, zejména vizážistiky, a postoje zejména státních orgánů tak, aby odpovídala standartům běžným v zemích Evropské unie či USA, s přihlédnutím k potřebám i možnostem České republiky. 21) Shromažďovat informace o volných místech i poptávkách zaměstnání v oboru a poskytovat je členům i ostatním zájemcům. 22) Provozovat vlastní fotoatelier pro účely výuky a také realizace fotografií zejména pro účely členů. 23) V souladu s vyjádřenými cíli a v souladu se stanovami může sdružení vyvíjet i další aktivity vedoucí k realizaci jeho cílů. od 25. 3. 2023

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Petr Lukeš

Prezident

První vztah: 25. 3. 2023

vznik funkce: 20. 4. 2022

Unčínská 1551/12, Teplice, 415 01, Česká republika

Za spolek jedná navenek statutární orgán spolku.

od 25. 3. 2023
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).