Bc. Jana Hrubá

Základní údaje o subjektu

IČ:

02338921

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

18. 11. 2013

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

  • Bc. Jana Hrubá

    Sídlo podnikání: Heydukova 930, Starý Plzenec, 332 02

  • Bc. Jana Hrubá

    Sídlo podnikání: Dejvická 306/9, Praha, 160 00, Česká republika

  • Bc. Jana Hrubá

    Sídlo podnikání: Hodonínská 1044/45, Plzeň, 323 00, Česká republika

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Bez zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

00 Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
82110 Univerzální administrativní činnosti
G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 18. 11. 2013

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 1. 7. 2015
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 30. 6. 2015
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 18. 11. 2013
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).