Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - středisko praktického vyučování

Základní údaje o subjektu

IČ:

03867854

Sídlo:

Priessnitzova 1345/49A, Jeseník, 790 01

Právní forma:

Školská právnická osoba

Datum vzniku:

1. 9. 2015

Aktuální kontaktní údaje Centrum odborné přípravy Vincenze Priessnitze v gastronomických a potravinářských oborech - středisko praktického vyučování

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
velikostní kat. dle počtu zam. 1 - 5 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

85321 Střední odborné vzdělávání na učilištích

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 16. 9. 2015

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 21. 9. 2015
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Zprostředkování obchodu a služeb
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 16. 9. 2015
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 16. 9. 2015
Pekařství, cukrářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 16. 9. 2015
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).