Hlavní navigace

David Hladký

Základní údaje o subjektu

IČ:

72329394

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

1. 1. 2002

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 1 - 5 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
310 Výroba nábytku
43320 Truhlářské práce
46 Velkoobchod, kromě motorových vozidel
47 Maloobchod, kromě motorových vozidel
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
90020 Podpůrné činnosti pro scénická umění
G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 1. 1. 2002

Živnosti

Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 14. 9. 2015
Přerušeno od 6. 2. 2017
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 28. 4. 2014
Přerušeno od 6. 2. 2017
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Velkoobchod a maloobchod
  • Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 23. 4. 2014
Truhlářství, podlahářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 1. 1. 2002
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).