Ing. Jiří Barták

Základní údaje o subjektu

IČ:

69942935

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

19. 1. 2000

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Bez zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

110 Výroba nápojů
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
702 Poradenství v oblasti řízení
71209 Ostatní technické zkoušky a analýzy
72 Výzkum a vývoj
73110 Činnosti reklamních agentur
74200 Fotografické činnosti
7490 Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti j. n.

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 19. 1. 2000

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 6. 9. 2017
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 4. 9. 2017
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků
  • Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd
  • Testování, měření, analýzy a kontroly
  • Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení
  • Fotografické služby
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 19. 1. 2000
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).