Ing. Petr Procházka

Základní údaje o subjektu

IČ:

64489124

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

20. 3. 1996

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Bez zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
16 Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků, kromě nábytku
4120 Výstavba bytových a nebytových budov
43120 Příprava staveniště
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
81290 Ostatní úklidové činnosti
855 Ostatní vzdělávání

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 20. 3. 1996

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 17. 4. 2014
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 14. 4. 2014
Přerušeno od 31. 12. 2018
Provádění staveb, jejich změn a odstraňování
Druh živnost vázaná
Vznik oprávnění 17. 9. 2012
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků
  • Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti
  • Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti
  • Poskytování technických služeb
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 20. 3. 1996
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).