Jan Blahák

Základní údaje o subjektu

IČ:

73203165

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

20. 3. 2003

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
256 Povrchová úprava a zušlechťování kovů; obrábění
257 Výroba nožířských výrobků, nástrojů a železářských výrobků
38 Shromažďování, sběr a odstraňování odpadů, úprava odpadů k dalšímu využití
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
62020 Poradenství v oblasti informačních technologií

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 20. 3. 2003

Živnosti

Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 18. 5. 2020
Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 18. 5. 2020
Podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady
Druh živnost vázaná
Vznik oprávnění 1. 11. 2004
Zámečnictví, nástrojářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 17. 3. 2004
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 17. 3. 2004
Obráběčství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 20. 3. 2003
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).