Jan Reichl

Základní údaje o subjektu

IČ:

71850511

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

1. 4. 2006

DIČ:

CZ8312053673

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 10 - 19 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

107 Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
55 Ubytování
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
7112 Inženýrské činnosti a související technické poradenství
J Informační a komunikační činnosti

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 1. 4. 2006

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 18. 4. 2014
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Pěstitelské pálení
  • Ubytovací služby
  • Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály
  • Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce
  • Projektování elektrických zařízení
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 17. 3. 2010
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 1. 4. 2006
Pekařství, cukrářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 1. 4. 2006
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).