Karel Jiřík

Základní údaje o subjektu

IČ:

46114521

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

11. 6. 1992

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Strážov 252, Česká republika

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Strážov 252, 340 21, Česká republika

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Dolní náměstí 304/22, Opava, 746 01, Česká republika

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Opavská 15/294, Bolatice, Česká republika

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Chlistov 65, 339 01, Česká republika

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání: Tusarova 1285/3, Praha, 170 00

  • Karel Jiřík

    Sídlo podnikání:

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Osoby samostatně výdělečně činné
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
55 Ubytování
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 8. 6. 1992

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 27. 12. 2017
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 18. 12. 2017
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Ubytovací služby
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 18. 12. 2017
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).