Hlavní navigace

Mateřská škola Nová Ves, okres Mělník

Firma Mateřská škola Nová Ves, okres Mělník, příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou Pr 1635, Městský soud v Praze.

Základní údaje o subjektu

IČ:

70996601

Sídlo:

Nová Ves 70, 277 52

Právní forma:

Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem

Datum vzniku:

1. 1. 2003

Aktuální kontaktní údaje Mateřská škola Nová Ves, okres Mělník

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Místní vládní instituce (kromě fondů sociálního zabezpečení)
velikostní kat. dle počtu zam. 6 - 9 zaměstnanců

Klasifikace ekonomických činností

85100 Předškolní vzdělávání

Obchodní rejstřík

Spisová značka

Pr 1635, Městský soud v Praze

Obchodní firma

Mateřská škola Nová Ves, okres Mělník od 17. 11. 2018

Právní forma

Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným celkem od 17. 11. 2018

adresa

70
Nová Ves 27752 od 17. 11. 2018

Předmět činnosti

hlavní účel a předmět činnosti organizace je vymezen školským zákonem a právními předpisy prováděcími, souvisejícími a navazujícími. Organizace vykonává činnost dále uvedené školy a školského zařízení a je členěna na: a) mateřskou školu - je předškolním zařízením, které formou celodenní péče zabezpečuje předškolní výchovu dětí a s tím spojené a navazující činnosti, zabezpečení uspokojování přirozených potřeb dítěte a rozvoj jeho osobnosti, rozumových schopností a dovedností. Předškolní výchova probíhá v e spolupráci rodiny a předškolního zařízení. Základní působnost je vymezena v ust. §33 a násl. a souv.školského zákona a prováděcími právními předpisy. B) školní jídelnu- je zařízením školního stravování, které zabezpečuje stravování dětí mateřské školy a zaměstnanců organizace. Základní působnost je vymezena v ust. §119 školského zákona a prováděcími právními předpisy. od 17. 11. 2018

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Martina Srncová

Pověřená řízením mateřské školy

První vztah: 17. 11. 2018

vznik funkce: 1. 10. 2017

Nová Ves 14, 277 52, Česká republika

Ředitel vystupuje jménem organizace, zastupuje ji při jednáních, je oprávněn uzavírat smluvní vztahy vymezené zákony a dalšími předpisy.

od 17. 11. 2018
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).