Hlavní navigace

Melodyroad, z.s.

Firma Melodyroad, z.s., spolek. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 67146, Městský soud v Praze.

Základní údaje o subjektu

IČ:

01756893

Sídlo:

Studentská 2458/19, Mělník, 276 01

Právní forma:

Spolek

Datum vzniku:

18. 1. 2017

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Neziskové instituce sloužící domácnostem, národní soukromé
velikostní kat. dle počtu zam. Neuvedeno

Klasifikace ekonomických činností

9499 Činnosti ostatních organizací sdružujících osoby za účelem prosazování společných zájmů j. n.

Obchodní rejstřík

Spisová značka

L 67146, Městský soud v Praze

Obchodní firma

Melodyroad, z.s. od 18. 1. 2017

Právní forma

Spolek od 18. 1. 2017

adresa

Studentská 2458/19
Mělník 27601 od 18. 1. 2017

Předmět činnosti

Prezentace tradiční hudby příslušných zemí a jejich oblastí z celého světa, prezentace tradiční gastronomie příslušných zemí a jejich oblastí z celého světa, praktické spolupráce s jinými subjekty na národní i mezinárodní úrovni, poskytnutí možnosti vzdělání ve formě workshopu v oblasti hudby a gastronomie u nás i v zahraničí, prezentace české kultury a gastronomie ve vybraných zemích po celém světě, pořádání kulturních akcí, pořádání a zřizování tematických výstav, propagace aktivit spolku (prostřednictvím koncertů, médií - jako je internet, rozhlas, noviny apod.), vydávání a distribuce publikací, brožur, letáků a dalších materiálů, zapojení dobrovolníků a podpora dobrovolnictví, realizace projektů směřující k podpoře a zkvalitnění činnosti spolku. od 18. 1. 2017

Statutární orgán

1 fyzická osoba

Tomáš Homuta

Předseda

První vztah: 18. 1. 2017

vznik funkce: 18. 1. 2017

Slovany 2751/2, Mělník, 276 01, Česká republika

Předseda je statutárním orgánem spolku, který je oprávněn za něj jednat ve všech věcech, zejména pak je oprávněn rozhodovat o otázkách spojených s fungováním spolku, včetně dispozic s jeho majetkem, s výjimkou majetku nemovitého, přijímat zaměstnance spol ku, ukončovat jejich pracovní poměr a rozhodovat o všech jejich pracovních záležitostech. Za spolek může jednat rovněž předsedou zmocněný člen nebo zaměstnanec spolku.

od 18. 1. 2017
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).