Hlavní navigace

Miloslav Hofman

Základní údaje o subjektu

IČ:

12998281

Právní forma:

Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona

Datum vzniku:

1. 5. 1990

DIČ:

CZ6303171479

Máte od tohoto subjektu nesplacené pohledávky?

Osoby stejného jména

Registr ekonomických subjektů

Statistické údaje

institucionální sektor Zaměstnavatelé
velikostní kat. dle počtu zam. 20 - 24 zaměstnanci

Klasifikace ekonomických činností

101 Zpracování a konzervování masa a výroba masných výrobků
107 Výroba pekařských, cukrářských a jiných moučných výrobků
11010 Destilace, rektifikace a míchání lihovin
310 Výroba nábytku
43120 Příprava staveniště
47110 Maloobchod s převahou potravin, nápojů a tabákových výrobků v nespecializovaných prodejnách
56100 Stravování v restauracích, u stánků a v mobilních zařízeních
G Velkoobchod a maloobchod; opravy a údržba motorových vozidel

Živnostenský rejstřík

vznik první živnosti: 29. 9. 1992

Živnosti

Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin
Druh živnost koncesovaná
Vznik oprávnění 12. 12. 2013
Pekařství, cukrářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 16. 1. 2013
Hostinská činnost
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 15. 5. 1996
Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
Obory činnosti
  • Výroba a opravy čalounických výrobků
  • Velkoobchod a maloobchod
Druh živnost volná
Vznik oprávnění 1. 10. 1992
Řeznictví a uzenářství
Druh živnost řemeslná
Vznik oprávnění 29. 9. 1992
Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku či živnostenského rejstříku). Pokud máte za to, že údaje jsou nepřesné či že by z nějakého důvodu veřejně dostupné být neměly, je nutno obrátit se na správce příslušného zdrojového rejstříku se žádostí o opravu či výmaz. Změna či odstranění údaje provedené správcem příslušného veřejně dostupného rejstříku se poté bez nutnosti Vašeho dalšího požadavku promítnou v rámci pravidelné aktualizace i do námi uveřejňovaných údajů.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).